12.10.2009. / 16:05

Autor: Nacionalova redakcija

Žužićeva supruga pod istragom, smijenjena šefica suda

Općinsko državno odvjetništvo zbog očiglednog je sukoba interesa tada podnijelo zahtjev za izuzećem sutkinje Žužić

Velikogorički tajkun Željko ŽužićVelikogorički tajkun Željko ŽužićNad sutkinjom Vesnom Žužić provodi se disciplinski postupak, nakon što je u javnosti izašao podatak da je ona vodila spor u kojem je na tuženoj strani bio njezin suprug, velikogorički tajkun Željko Žužić. To je novinarima danas otkrio ministar pravosuđa Ivan Šimonović, koji je potvrdio kako je zbog istog slučaja smijenjena i V.d. predsjednice Općinskog suda u Velikoj Gorici Irena Kvaternik, piše Business.hr.

Podsjetimo, sporna situacija dogodila se u slučaju sudskog postupka povezanog s Poljoprivrednom stanicom d.o.o. čiji je član uprave i direktor, prema uvidu u Sudski registar, Željko Žužić. Općinsko državno odvjetništvo zbog očiglednog je sukoba interesa tada podnijelo zahtjev za izuzećem sutkinje Žužić. Međutim, taj je zahtjev odbila v.d. predsjednice Općinskog suda u Velikoj Gorici Irena Kvaternik, ističući u zahtjevu kako na tu odluku nije dopuštena žalba.

Vezane vijesti

DSV bio za smjenu: Sutkinja Žužić nije razrješena zbog odsutstva jednog člana...

DSV bio za smjenu: Sutkinja Žužić nije razrješena zbog odsutstva jednog člana vijeća

Predsjednik Državnog sudbenog vijeća (DSV) Ivan Turudić izjavio je da nije ponosan današnjom odlukom po kojoj je sutkinja velikogoričkog Općinskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika