12.10.2009. / 16:16

Autor: Andrea Belin

Uskoro: Čudesna tableta koja poveća želju za seksom i smanjuje glad

Prema nekim istraživanjima, gotovo trećina žena ima problema s prekomjernom tjelesnom težinom, a četrdeset posto pripadnica nježnijeg spola je barem jednom u životu osjetilo nedostatak želje za seksom

Čudotvorna tableta trebala bi biti dostupna tek za 10 godinaČudotvorna tableta trebala bi biti dostupna tek za 10 godinaTeško je povjerovati da nešto takvo uopće postoji, međutim za nekoliko godina na tržištu će se uistinu pojaviti tableta koja istovremeno smanjuje želju za hranom i povećava želju za seksom.

Naime, znanstvenici tvrde da hormoni ne reguliraju samo spolnu želju već kompletan tjelesni ustroj. Ukoliko u tijelu postoji hormonska neravnoteža, pojavljivanje različitih bolesti je neizbježno, a jedna od posljedica takve neravnoteže može biti i prekomjerna tjelesna težina.

Prema nekim istraživanjima, gotovo trećina žena ima problema s prekomjernom tjelesnom težinom, a četrdeset posto pripadnica nježnijeg spola je barem jednom u životu osjetilo nedostatak želje za seksom.
Zbog ovakvih zastrašujućih rezultata škotski znanstvenici odlučili su napraviti tabletu koja bi pripadnice ljepšeg spola riješila ovih problema.

Ova čarobna tableta utjecala bi prvenstveno na hormon genatropin tip 2 koji se oslobađa u jednom predjelu mozga, a odgovoran je za razmnožavanje.

Doduše, tablete su na majmunima pokazale odlične rezultate, međutim kako će na njih reagirati žene još uvijek se ne može sa sigurnošću tvrditi. U najboljem slučaju, ženama bi ove magične tabletice mogle biti dostupne za otprilike desetak godina.

Vezane vijesti

Korporativna zafrikancija

Korporativna zafrikancija

Jill Richardson, pokretačica bloga o organskom uzgoju hrane La Vida Locavore, piše za AlterNet o novom planu zapadnih multinacionalnih korporacija za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika