12.10.2009. / 16:26

Autor: Andrea Belin

Ava Karabatić demantira: Nisam ucjenjivala Ivana Balića

Kuloari bruje da je dvadesetjednogodišnja manekenka ucjenjivala i rukometaša Ivana Balića s kojim je svojedobno provela noć. No, zasad su oboje opovrgnuli takve glasine

Ava Karabatić (Foto: Pixsell)Ava Karabatić (Foto: Pixsell)Otkako su prije nekoliko dana uhićeni manekenka Ava Karabatić, njezin dečko Špiro Miličić i majka Sanja zbog ucjenjivanja profesora s Filozofskog fakulteta u Zadru Živka Nižica, kuloarima se priča kako je Živko samo jedna od Avinih žrtvi. Navodno je dvadesetjednogodišnja manekenka ucjenjivala i rukometaša Ivana Balića s kojim je svojedobno provela noć.

Doduše i manekenka i rukometaš demantirali su takva nagađanja. Sportaš je priznao da je nakon provedene noći s manekenkom, na mobitelu uistinu primijetio propušteni poziv, ali brojeve koji mu nisu poznati u pravilu ignorira, a na poruku koju mu je manekenka poslala jednostavno nije odgovorio.

Inače, Ava još uvijek ne želi priznati ucjenjivanje profesora Živka, štoviše tvrdi da je ona jedina žrtva cijele priče.

"Nije istina da smo ga ucjenjivali. On je te dvije tisuće eura dao mom dečku zbog toga što je maltretirao mene, slao mi gnjusne poruke, u stvari za moje duševne boli", kazala je manekenka za magazin "Extru" i dodala kako se novac i sve profesorove prijeteće poruke koje joj je profesor slao trenutačno nalaze na policiji.

"Bacci di Spalato ili najljepša da vam ljubim ruke", samo su neke od poruka, a "Čujemo se međunarodna droljo", kako tvrdi studentica, Živko je poslao njoj i to upravo na dan kada je u Zagrebu imala modno snimanje za "Extru".

Vezane vijesti

Predstavljen projekt "Druga šansa za gimnazijalce"

Predstavljen projekt "Druga šansa za gimnazijalce"

Danas su u prostorijama samoborskog kina predstavljeni projekti polaznika obrazovnog projekta „Second chance for dropouts" („Prilika za gimnazijalce… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika