13.10.2009. / 10:35

Autor: Nacionalova redakcija

Plastik fantastik: Što je Sanji Duggan zaledilo osmijeh na licu

Premda ona nikada nije javno govorila o svojim estetskim zahvatima, zna se kako je grudi povećala silikonskim umecima, “napumpala” usta i suzila nos. Šuška se i o umecima za jagodice

Sanja Duggan (Foto:Mateja Vrčković)Sanja Duggan (Foto:Mateja Vrčković)Neke žene uistinu ne znaju kada treba stati kada je riječ o estetskim zahvatima. U želji da izgledaju što bolje mlađe i poželjnije, bez imalo kritičnosti se daju u ruke estetskim kirurzima nadajući se da će im oni vratiti vrijeme unatrag.

Svjetskih je primjera za to dosad već bilo jako puno, a domaći je (osim Nine Morić) poduzetnica Sanja Duggan. Tridesetčetverogodišnja Sanja uistinu je, tvrde njezini prijatelji, pretjerala pa sve češće nalikuje na voštanu lutku.

Premda ona nikada nije javno govorila o svojim estetskim zahvatima, zna se kako je grudi podigla silikonskim umecima, "napumpala" usta i suzila nos. Šuška se i o umecima za jagodice, a njezini poznanici tvrde kako redovito koristi i (pre)velike količine botoxa.

Je li u pitanju utjecaj Los Angelesa, gdje Sanja živi, ili je samo posrijedi želja za mladošću, nikome nije do kraja jasno.

Sigurno je samo da je Sanja nekoć uistinu lijepo izgledala.

Vezane vijesti

Amerikanci vole estetsku kirurgiju

Amerikanci vole estetsku kirurgiju

Muškarci u Americi sve su veći ljubitelji estetske kirurgije, pokazalo je istraživanje koje je u ponedjeljak objavilo Američko udruženje estetskih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika