13.10.2009. / 10:41

Autor: Andrea Belin

Aco Stanković javno pitao ravnatelja Sutlića kada će podnijeti ostavku

S obzirom da je, tako barem tvrdi Stanković, gledanost drastično pala, voditelja je zanimalo planira li Sutlić podnijeti ostavku, na što mu je ovaj kazao da ova medijska kuća funkcionira bolje nego ikad

Aleksandar StankovićAleksandar StankovićUrednik i voditelj emisije "Nedjeljom u dva" Aleksandar Stanković očigledno je još jedan u nizu zaposlenika na Prisavlju koji nije zadovoljan poslovanjem ove medijske kuće.

Naime, poznati voditelj se ovih dana raspitivao o financijskoj situaciji na Prisavlju, a te je informacije tražio od ravnatelja HRT-a Vanje Sutlića.

"Sutlića sam to pitao zato što sam frustriran lošim stanjem u kući. I nadam se da zbog toga neću opet biti sankcioniran, jer je upit bio na mjestu", kazao je Stanković za Večernji list.

S obzirom da je, tako barem tvrdi Stanković, gledanost drastično pala, voditelja je zanimalo planira li Sutlić podnijeti ostavku, na što mu je ovaj kazao da ova medijska kuća funkcionira bolje nego ikad.

Doduše, i predsjednik jednog sindikata Željko Valčić prisjetio se da je sindikat svojedobno također tražio informacije o poslovanju ove medijske kuće, međutim odgovor nikada nisu dobili.

"Jasno je objašnjeno i da na HRT-u znamo komercijalne metode kojima bismo gledanost mogli povećati, ali da ovo vodstvo svjesno ne odabire put komercijalne utrke, nego ostvarivanje uloge javne RTV", kazao je za kraj glasnogovornik János Römer.

Osim toga, po HRT-u se priča kako će zaposlenicima koji žive izvan Zagraba od sada za prijevoz biti isplaćena samo mjesečna karta.

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 20.10.09. 20:47

Jest Stankovicu, do nedavno ste podrzavali Sutlica u svemu, cak i u onome da ste isprovocirali Keruma oko njegovog sovinistickog ispada...Prema tome, sad ne mijenjajte kurs, jer postali ste njegov covjek i on racuna na vasu blagonaklonost i ubuduce. No, dakako izvucite poduku...I ne lovite ga na, u ovom momentu, perifernim pitanjima.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika