13.10.2009. / 11:37

Autor: Nacionalova redakcija

Ex Yu turneja: Plavi orkestar će 13. ožujka nastupiti u Areni Zagreb

U Zagrebu će čuvena sarajevska grupa, nastupit prvi put poslije 10 godina i to 13. ožujka 2010. u Areni Zagreb, a već od sredine studenog svi ljubitelji Plavog Orkestra moći će uživati u njihovoj novoj pjesmi Amerika

Plavi orkestarPlavi orkestarJedan od najpopularnijih i najomiljenijih pop bendova u cijeloj bivšoj Jugoslaviji, sarajevski Plavi Orkestar, 2010. godinu će obilježit novim pjesmama i velikom povratničkom ex-Yu turnejom.

U Zagrebu će čuvena sarajevska grupa, nastupit prvi put poslije 10 godina i to 13. ožujka 2010. u Areni Zagreb.

Plavi Orkestar je do sada izdao 8 albuma, prodanih u 5 milijuna kopija, te obišao svijet na mnogobrojnim turnejama s više od 1.500 koncerata. Posljednji put na sceni su se pojavili 2000. godine.

Karijeru Plavog Orkestra obilježili su veliki hitovi poput antologijskih pjesama: Suada, Kaja, Bolje biti pijan nego star, Sava tiho teče, Zelene su bile oči te, kao i mnoge druge pjesme.

Iako ih nije bilo dugo u javnosti, Plavi Orkestar je posljednjih godinu dana posvetio svom novom albumu i pripremama za veliku ex-Yu turneju.

Već od sredine studenog svi ljubitelji Plavog Orkestra moći će uživati u njihovoj novoj pjesmi Amerika. Novi album, koji će osim pjesme Amerika donijeti još novih velikih hitova, izlazi početkom veljače 2010. godine.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika