13.10.2009. / 13:06

Autor: Totalsport

Rubens Barrichello potpisao za Williams

Prema izvješćima relevantnih brazilskih medija, 37-godišnji brazilski pilot Formule 1 Rubens Barrichello sljedeće će sezone voziti bolid Williamsa...

Rubens BarrichelloRubens BarrichelloTakvu vijest donose televizijska postaja Globo, kao i dnevnik Folha de Sao Paulo, koji kazuju da je Barrichello s Williamsom već potpisao ugovor za 2010. godinu s mogućnošću produljenja na 2011.

Trenutačno je Barrichello u borbi za naslov svjetskog prvaka, budući je najveći konkurent svom momčadskom kolegi Jensonu Buttonu u Brawn Mercedesu. Dvije utrke prije kraja sezone Button je vodeći s 85 bodova, dok je Barrichello drugi s 14 bodova zaostatka.

Barrichello bi tako u Williamsov bolid trebao sjesti umjesto Nice Rosberga, dok brazilski mediji nagađaju kako će mu momčadski kolega biti Nico Hülkenberg, 22-godišnji aktualni prvak GP2 serije i test vozač momčadi, koji bi trebao zamijeniti Japanca Kazukija Nakajimu.

Vezane vijesti

Rubens Barrichello dvije godine u Indy Caru

Rubens Barrichello dvije godine u Indy Caru

Rubens Barrichello, 39-godišnji brazilski vozač Formule 1, napustio je taj svijet, a od ovog je tjedna poznato da će iduće dvije godine nastupati u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika