13.10.2009. / 13:36

Autor: Anamarija Kronast

Victoria Beckham na školskom sajmu u odjeći vrijednoj 11,5 tisuća funti

Nosila je 7 tisuća funti vrijednu Balmainovu jaknu, tisuću eura vrijedne Dsquared2 kožnate hlače, 500 funti vrijedne YSL cipele i 3000 eura vrijedan Rolexov zlatni sat

Victoria BeckhamVictoria BeckhamVictoria Beckham zna da si ne može priuštiti da izađe iz kuće, a da se pritom ne dotjera od glave do pete. Ipak, u želji da izgleda dobro, nekad i ozbiljno pretjera.

Posljednji put joj se to dogodilo ovog vikenda kada je išla na školski sajam svog sina Romea. Naime, Posh Spice je došla od glave do pete odjevena u crnu kožu sa zakovicama, a premda je bila riječ o dnevnoj, casual prigodi, nosila je vrtoglavo visoke potpetice.

Druge mame u čudu su gledale njezin, blago rečeno neprimjeren, styling.

Doduše, Vicki to nije nimalo smetalo. Nosila je 7 tisuća funti vrijednu Balmainovu jaknu, tisuću eura vrijedne Dsquared kožnate hlače, 500 funti vrijedne YSL cipele i 3000 eura vrijedan Rolexov zlatni sat.

Premda niti jedna druga mama nije slično izgledala, Posh se ponašala kao da nije neobično isto se odjenuti za rock koncert i školski sajam.

Modni kritičari su ju dodatno napali i zbog jastučića u jakni zbog kojih joj su joj ramena izgledala šira, a ona još mršavija nego što uistinu jest.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika