13.10.2009. / 16:27

Autor: Totalsport

Terry: Kod Capella nitko nije siguran

Niti oni koji su činili kostur engleske nogometne reprezentacije kroz kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo nisu sigurni da će na njemu i zaigrati, tvrdi kapetan John Terry...

John Terry predvodi kolonuJohn Terry predvodi kolonu- Svi osjećamo pritisak, pa tako i momci koji su obično bili u uvodnih jedanaest. Hoćemo li igrati na SP-u ovisit će isključivo o utakmicama koje nadolaze. Vjerujem da je izbornik Fabio Capello dovoljno jak i da može svakoga izostaviti. Nema iznimaka, to vrijedi za sve - upozorava kapetan najuspješnije momčadi skupine 6 europskih kvalifikacija.

- Svi koji nisu u momčadi morali bi imati izraženu želju i osjećati glad da se nađu u zrakoplovu koji vozi za Južnoafričku Republiku sljedeće godine - dodaje kapetan koji će Engleze povesti na posljednji kvalifikacijski ispit, rezultatski nevažnu utakmicu protiv Bjelorusije koja nema nikakvih izgleda za odlazak na SP.

Taj će susret “tri lava” odraditi bez svog najboljeg strijelca (devet pogodaka), napadača Manchester Uniteda Waynea Rooneyja, na što Terry kaže:

- On je bio srce ovih kvalifikacijskih utakmica, konstantno u dobroj formi. Nedostajat će nam, kao i njegova golema želja za pobjedom, ali to je prilika ostalima da se nametnu. A to zadaje izborniku slatke muke.

Vezane vijesti

Čilić u finalu Queensa

Čilić u finalu Queensa

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u finale ATP turnira na travi londonskoga Queensa svladavši u polufinalu Amerikanca Sama Querreya s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika