13.10.2009. / 16:38

Autor: Andrea Belin

Gordan Jandroković i Vlatka Pokos si preko medija šalju komplimente

Susret oženjenog ministra i voditeljice dogodio se prošlog tjedna kada su oboje, ne u istom društvu, ručali u zagrebačkom hotelu Esplanade. Ipak, sve se zadržalo samo na izmjenjivanju lijepih riječi

Vlatka PokosVlatka PokosMinistar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković očigledno je još jedan poznati muškarac koji ne može odoljeti pjevačici i voditeljici Vlatki Pokos. Doduše, i bivša supruga Josipa Radeljaka nije se mogla suzdržati od komplimenata na ministrov račun.

"Novinari su mi prenijeli da je Gordan Jandroković rekao kako sam lijepa, na što sam ja uzvratila kompliment, također preko novinara. Ne vidim u tome ništa loše. Dapače, bilo bi lijepo da se ljudi manje prepucavaju, a češće razmjenjuju komplimente", kazala je svestrana Vlatka.

Fatalan susret oženjenog ministra i voditeljice dogodio se prošlog tjedna kada su oboje, ne u istom društvu, ručali u zagrebačkom hotelu Esplanade. Jandoković je sjedio s premijerkom Jadrankom Kosor i ministrom obrane Brankom Vukelićem, a Vlatka s novinskim urednikom Denisom Kuljišom.

Neimenovani izvori koji su se zatekli na mjestu događaja tvrde da su Vlatka i Gordan cijelo vrijeme izmjenjivali tople poglede, a koji put su se jedno drugome i nasmiješili.

Voditeljica je naravno takve navode demantirala. Ona tvrdi da su to obične insinuacije jer ona ministra niti ne poznaje osobno, a u Esplanadi se zatekla zbog poslovnog sastanka na koji je bila usmjerena sva njezina pažnja.

Inače, otkako se razvela od zagrebačkog poduzetnika Josipa Radeljaka, voditeljičin ljubavni život jedna je od najzanimljivijih tema u medijima, a da je uistinu tako, svjesna je i sama Pokos. Kako bi javnost riješila nedoumica kazala je da još uvijek nije pronašla pravog muškarca.

Unatoč neuspjelim vezama, ne gubi nadu jer smatra da je svaka žena sretnija ako pored sebe ima kvalitetnog muškarca. Na kraju je priznala da se najviše od svega jednog dana želi okušati u ulozi majke.

Vezane vijesti

'Čuo sam da je Kalmeta dobio ponudu kakva se ne odbija'

'Čuo sam da je Kalmeta dobio ponudu kakva se ne odbija'

U središnjici HDZ-a jutros je započela sjednica Predsjedništva te stranke, a kako je novinarima izjavio uoči sjednice član Predsjedništva Gordan… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 13.10.09. 18:39

Cuj ovo - Jandrokovic se nasmijesio Vlatki. Pa taj kreten se stalno smije i sto je tu neobicno. On ne skida smijurak sa svoje ljighave face.


registracija
27/8/09

Lujo1, 14.10.09. 10:16

E moj jandrokoviću kloni se ti ove kurvi*e, pa nisi ti u stanju ni približno doseći rezultat onog digića (ne sjećam mu se imena) koji je na vlatkicu naskakivao 21 puta u tri dana!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika