13.10.2009. / 17:40

Autor: Totalsport

Capello: Eksperimentirat ću protiv Bjelorusije

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello potvrdio je da će na travnjak Wembleyja u srijedu izvesti ponešto drugačiju momčad od one na koju se oslanjao tijekom kvalifikacijskog ciklusa koji je “tri lava” odveo na Svjetsko prvenstvo...

Slovenski sudac Damir Skomina i Fabio CapelloSlovenski sudac Damir Skomina i Fabio CapelloUtakmica je to koja nema rezultatski značaj niti za gostujuće igrače budući da su sve izglede za odlazak u Južnoafričku Republiku sljedeće godine već prije izgubili.

James Milner (23) trebao bi ubilježiti prvi start za englesku izabranu vrstu.

- On je važan igrač za nas, mnogo se toga dobroga zbiva kada on igra. Na njega gledam kao na igrača za budućnost - veli Capello.

Budući da je Wayne Rooney ozlijeđen u utakmicu bi od samoga početka trebao krenuti i Gabriel Agbonlahor.

- Ovo je utakmica za eksperimente, poput one koja nam slijedi za mjesec dana protiv Brazila. Agbonlahor je imao problema s ozljedom leđa, međutim, ona je sada iza njega i moguće je da će biti u uvodnih jedanaest - kazao je Talijan.

Vezane vijesti

Ušminkani vodoskoci u nekadašnjem carstvu sitnih dilera

Ušminkani vodoskoci u nekadašnjem carstvu sitnih dilera

Prošloga tjedna u Londonu je za javnost otvoren Granary Square, jedan od najvećih urbanih javnih prostora tog tipa u Europi koji će veličinom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika