13.10.2009. / 20:55

Autor: Ivica Medo

Vlatko Marković: Bilić ostaje izbornik, baš me briga za Štimca

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković tvrdi da će Slaven Bilić ostati na izborničkoj poziciji reprezentacije u naredne dvije godine

Vlatko Marković, predsjednik HNS-aVlatko Marković, predsjednik HNS-aHrvatska reprezentacija trenutačno se nalazi u Astani gdje je sutra očekuje susret s Kazahstanom u posljednjem kolu kvalifikacija za SP 2010. Hrvatska reprezentacija zajedno s predsjednikom HNS-a Vlatkom Markovićem i ostalim članovima delegacija odsjela je u hotelu Rixos, a Marković je za Sportske novosti izjavio:

"Slaven Bilić ostaje izbornik još dvije godine."

Nekoliko sati kasnije Marković je korigirao prethodni stav.

"Dogovorili smo da će Bilić doći na razgovor u HNS za deset dana, kad se malo odmori."

Na pitanje novinara SN-a znači li to da nakon utakmice neće podnijeti ostavku, Marković je odgovorio:

"Ne, sigurno. Mi smo ozbiljni ljudi i tako rješavamo stvari. Temu ostanka ili odlaska nismo na pravi način u Astani ni načeli. Kad sam mu rekao da popričamo o tome, kazao mi je: 'Predsjedniče, nema potrebe, mi smo se o svemu uvijek dogovorili za pet minuta. Bude li ozbiljnih razgovora, sve će ići jednostavno'."

Na digresiju novinara kako Igor Štimac cilja na mjesto izbornika, ali i da ne želi tu funkciju dok je Marković predsjednik HNS-a, "El Presidente" je na sebi svojstven način odgovorio:

"Baš me briga za Štimca!"

Iako u Izvršnom odboru HNS-a nisu svi za Bilića, presuditi bi mogao utjecaj najvažnijeg člana, izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića, koji je, navodno, za ostanak Bilića na klupi reprezentacije.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika