14.10.2009. / 11:09

Autor: Nacionalova redakcija

Feminem ponovno u punom sastavu, snimaju novi album

Nika Antolos iz Rijeke u bend je pristupila na osnovu jako dobrih rezultata koje je ostvarila prije par godina na tadašnjoj audiciji za novu pjevačicu grupe Feminnem i ušla u užu konkurencij

Feminemke s Branimirom MihaljevićemFeminemke s Branimirom MihaljevićemNakon kratkotrajnih previranja oko sastava benda, djevojkama iz grupe Feminnem, Pameli i Nedi nedavno se pridružila nova članica Nika Antolos. Kako doznajemo, Nika iz Rijeke u bend je pristupila na osnovu jako dobrih rezultata koje je ostvarila prije par godina na tadašnjoj audiciji za novu pjevačicu grupe Feminnem i ušla u užu konkurenciju.

Osim što se tamo dokazala, djevojke su Niku ponovno imale priliku vidjeti kao sudionicu showa „Hrvatska traži zvijezdu", te su joj nedavno konačno ponudile ulogu treće članice benda.

To je bio i više nego dovoljan razlog da grupa Feminnem ponovno u punom sastavu svojoj vjernoj publici predstavi svoj novi singl „Sve što ostaje" čiju glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, dok su za tekst zaslužne Pamela Ramljak i Neda Parmać.

To je četvrti po redu singl koji će se naći na njihovom novom albumu, a djevojke ga planiraju izdati početkom sljedeće godine pod etiketom Croatia Recordsa. Osim što ćete pjesmu moći čuti ovih dana na svim radio postajama, djevojke će se uskoro pobrinuti da novi singl poprati i video uradak koji će se snimati pod redateljskom palicom Darka Drinovca.

Iako će Pamela, Neda i Nika svoj prvi samostalni zajednički nastup imati sljedeći tjedan u Vrgorcu, publika ih je dosad već imala priliku vidjeti na jednom gostovanju u zagrebačkom klubu Sax! Osim u Vrgorcu, na radost svih obožavatelja, djevojke planiraju održati promotivnu turneju po cijeloj Hrvatskoj te u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Vezane vijesti

Početak kraja Madonne

Početak kraja Madonne

Pop kraljica Madonna mogla bi izgubiti tu titulu - naime, njezin novi album "MDNA" jako se loše prodaje, točnije, pad prodaje njenog albuma u drugom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika