14.10.2009. / 11:37

Autor: Hina

Bloomberg kupuje tjednik Business Week

Bloomberg je objavio da planira tjednik preuzeti do kraja godine i iskoristiti ga da dopre do vodećih dužnosnika u kompanijama koji neredovito prate elektroničke usluge agencije

Business Week postati će dio BloombergaBusiness Week postati će dio BloombergaAgencija za financijske podatke Bloomberg sprema se kupiti tjednik Business Week, otprilike tri tjedna nakon što je ponuđen na prodaju zbog oštrog pada prodaje oglasa.

Uvjeti sporazuma nisu objavljeni, no američka televizijska postaja CNN objavila je kako se vjeruje da se vrijednost transakcije kreće oko pet milijuna dolara. Riječ o vodećem tjedniku u američkom poslovnom svijetu s tiražom od oko 921.000 primjeraka.

Bloomberg je objavio da planira tjednik preuzeti do kraja godine i iskoristiti ga da dopre do vodećih dužnosnika u kompanijama koji neredovito prate elektroničke usluge agencije.

"Business Week će nam pomoći da poboljšamo usluge našim klijentima tako što će doprijeti do korporativnih i dužnosnika u vladi, gdje vijesti koje utječu na tržišta i poslovanje donose čelni dužnosnici kompanije, pravni zastupnici, bankari i dužnosnici vlade koji obično nisu krajnji korisnici", kazao je predsjednik Bloomberga Daniel Doctoroff.

Vezane vijesti

Cameron u četvrtak na saslušanju o etici u medijima

Cameron u četvrtak na saslušanju o etici u medijima

Britanskog premijera Davida Camerona u idući četvrtak će saslušati povjerenstvo koje istražuje povezanost medija i vlasti, nakon skandala zbog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika