14.10.2009. / 11:43

Autor: Totalsport

Arenas kažnjen sa 25.000 dolara zbog ignoriranja novinara

Gilbert Arenas, 27-godišnji košarkaš i vođa sastava iz Washingtona, kažnjen je od strane NBA lige sa 25.000 američkih dolara zbog ne davanja izjava tamošnjim novinarima...

Gilbert ArenasGilbert ArenasArenas je izbjegavao novinare i sagradio je zid šutnje spram njih tijekom predsezone NBA lige. Šutnja traje prije i nakon utakmica, a NBA liga je reagirala ovog tjedna.

Podsjetimo da je Arenas imao velikih problema s ozljedama u posljednje vrijeme. Krajem ožujka ove godine se Arenas vratio na parkete nakon gotovo kroničnih problema s koljenom i niza operativnih zahvata, prvi put nakon 27. travnja 2008. godine, zbog čega je propustio doigravanje prije dvije sezone.

Zbog njegovog neigranja velikim dijelom prošle sezone jako je patio Washington koji je s omjerom 19-63 bio uvjerljivo najslabija momčad Istočne konferencije.

Arenas je bio omiljen igrač kod novinara i navijača baš zbog svog dobrog ophođenja prema svima. Arenas je imao svoj blog, njegova se riječ štovala, no sada je postupio potpuno drugačije.

- Osjećam se kao da moram govoriti na parketu, a ne pred mikrofonom. Dugo me nije bilo u momčadi i željan sam igre, a ne razgovora. Prihvaćam kaznu i to je to - rekao je Arenas.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika