14.10.2009. / 16:32

Autor: Andrea Belin

Svi znaju: Nataša Janjić i Joško Lokas više ne kriju da su u vezi

Poznati dvojac o čijoj se ljubavnoj vezi govori već mjesecima napokon se pojavio u javnosti, a pri tome ne skrivaju zaljubljenost, što do sada nije bio slučaj

Veza poznate glumice Nataše Janjić i voditelja Joška Lokasa očigledno više nije tajna. Poznati dvojac o čijoj se ljubavnoj vezi govori već mjesecima napokon se pojavio u javnosti, a pri tome ne skrivaju zaljubljenost, što do sada nije bio slučaj.

Naime, dvadesetosmogodišnja Splićanka i Joško snimljeni su u zagrebačkom centru Kaptol u društvu glumice Jelene Perčin.

Inače, da je glumica utjehu nakon prekida s redateljem Antoniom Nuićem potražila na Lokasovom ramenu, govorilo se još početkom godine, a prvi je to objavio magazin Extra. Prema nekim tvrdnjama voditelj i glumica zbližili su se na snimanju televizijske serije "Mamutica".

Doduše, mnogi su smatrali da će se voditelj pomiriti sa svojom suprugom Ivanom Sile koja je tada bila trudna, no takva nagađanju su pala u vodu kada je Lokas iselio iz njihovog zajedničkog stana. Iz braka s Ivanom voditelj ima troje djece.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika