14.10.2009. / 18:39

Autor: Totalsport

Notts County opovrgava da Eriksson odlazi u Sjevernu Koreju

Bivši izbornik engleske nogometne reprezentacije Sven-Göran Eriksson odbio je ponudu Sjeverne Koreje za jednu od dužnosti u tamošnjoj reprezentaciji...

Sven Goran ErikssonSven Goran ErikssonPrema izvještajima engleskih medija, sportski direktor četvrtoligaša Notts Countyja je trebao postati izbornik ili savjetnik sjevernokorejske reprezentacije, ali Press Association je u popodnevnim satima donio vijesti kako se Šveđanin zahvalio na ponudi iz Azije.

Guardian je pisao kako će se Eriksson u društvu izvršnog direktora Notts Countyja Petera Tremblinga uputiti u Aziju krajem tjedna kako bi pregovarao sa Sjevernokorejcima, ali Trembling je sve demantirao.

“Želimo razjasniti kako Notts County nije razgovarao s čelnicima Sjevernokorejskog nogometnog saveza oko Erikssonova preuzimanja posla u njihovoj reprezentaciji. Točno je da putujem u Aziju, ali putujem sam i isključivo zbog službenih poslova Notts Countyja. Posjetit ću Tajvan, Kinu Hong Kong i Tajland”, stoji u Tremblingovu priopćenju.

Vezane vijesti

Nuklearno oružje - ustavna kategorija

Nuklearno oružje - ustavna kategorija

Sjeverna je Koreja izmijenila ustav kako bi se u tom najvišem državnom dokumentu proglasila nuklearnom silom, što komplicira napore međunarodne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika