15.10.2009. / 10:59

Autor: Totalsport

Capello: Beckham nije bio igrač utakmice, ali će biti na SP-u

Steve Bruce, stručni komentator ITV-a, proglasio je Davida Beckhama nogometašem utakmice Engleska – Bjelorusija (3-0) na Wembleyju. Fabio Capello samo se nasmijao...

Fabio Capello i David BeckhamFabio Capello i David Beckham- Beckham? Čudno, pa igrao je samo 30 minuta. To je kao da Baracku Obami date Nobelovu nagradu za samo osam mjeseci rada na mjestu predsjednika Sjedinjenih Država - izjavio je 63-godišnji Talijan.

To, međutim, ne znači da izbornik misli loše o svom 34-godišnjem veznjaku, koji je protiv Bjelorusa upisao svoj 115. nastup. Štoviše, Talijanova izjava nakon utakmice sugerira da Beckham, pod uvjetom da ponovno pronađe europski klub u siječnju, može početi pakirati kofere za Južnoafričku Republiku.

- Igrao on pet, deset, 15 minuta ili čitavo poluvrijeme, uvijek to čini sa strahovito puno koncentracije. Drugi igrači imaju problema s tim, no Beckham se svakoj minutaži jako dobro prilagođava.

Da Capellu neće dozvoliti premišljanje o upućivanju poziva za SP Beckham je otkrio objavivši da je vrlo blizu zimskom povratku u AC Milan.

- To je 95 posto riješena stvar. Ne vidim zašto bi se izjalovila - rekao je Beckham dodavši:

- Uvijek sam govorio da se želim vratiti na San Siro žele li me. Izrazili su želju za tim odmah čim sam se vratio u Galaxy i stav ne mijenjaju niti danas. Dakle, to je vrlo izvjesno.

Vezane vijesti

Čilić u finalu Queensa

Čilić u finalu Queensa

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u finale ATP turnira na travi londonskoga Queensa svladavši u polufinalu Amerikanca Sama Querreya s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika