15.10.2009. / 12:10

Autor: Totalsport

Nestašni hrvatski vratar: Varvodić na trening Kölna došao u kartingu

Hrvatski nogometaš Miro Varvodić, treći vratar Bundesligaša Kölna, proslavio se vrlo bizarnim potezom. Na trening je došao, ni manje ni više, nego u kartingu...

Karting kao prevozno sredstvoKarting kao prevozno sredstvoBild piše kako je Varvodić očekivano izazvao veliku pozornost kolega, ali i uprave kluba, pa je tako nakon treninga završio na razgovoru kod bijesnog direktora Michaela Meiera.

- Nismo u klubu na plaži. U subotu igramo važnu utakmicu protiv Mainza. Možeš li biti ozbiljan ili ne? Ovakve stvari remete koncentraciju i nisu nimalo zabavne - prenosi Bild Meierovu bukvicu Varvodiću koji se nakon toga više nije usudio sjesti u svoje neobično vozilo.

Mladi je golman zaradio i klupsku kaznu, ali njezin je iznos nepoznat.

- Da, kaznili smo ga. Nismo mogli pustiti da cijeli slučaj prođe samo tako. U ovom klubu ne možete raditi što vas je volja - rekao je Meier, a ozbiljan je razgovor s nestašnim 20-godišnjim vratarom održao i trener Zvonimir Soldo.

Igračka kojom je mladi Splićanin stigao na trening košta oko 2300 eura. Ima osam konjskih snaga i razvija maksimalnu brzinu do 85 kilometara na sat.

Vezane vijesti

Bundesliga: Köln sve bliže drugoj ligi

Bundesliga: Köln sve bliže drugoj ligi

Nogometaši Kölna sve se teže nose s borbom za prvoligaški život, pa su tako poraženi i ove nedjelje, u utakmici 31. kola njemačke Bundeslige...… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika