15.10.2009. / 15:13

Autor: Totalsport

Robinho: Volio bih zaigrati u Barceloni

Ofenzivni nogometaš Manchester Cityja, 25-godišnji Brazilac Robinho, poručio je preko španjolskih medija da bi rado zaigrao u momčadi Barcelone...

RobinhoRobinho- Naravno da bih volio zaigrati za Barçu. Tko ne bi? Mogli bismo se sjajno zabaviti - izjavio je Robinho za El Mundo Deportivo nakon što se u engleskim i španjolskim medijima pojavila priča da bi Brazilac mogao na zimu biti posuđen Barceloni prije no što, sljedećeg ljeta, Katalonci u potpunosti otkupe njegov ugovor s Manchester Cityjem.

- Bio bi užitak igrati uz Lionela Messija, mog sunarodnjaka Danija Alvesa, Xavija, Iniestu, Ibrahimovića... Uopće, u društvu svih tih sjajnih nogometaša. No, trenutačno mogu igrati s njima samo na PlayStationu.

- Barcelona je sjajna momčad. Igrao sam protiv njih i poznajem dobro njihove kvalitete. Užitak je gledati Barcelonu kako igra. Izgledaju kao najbolja moguća brazilska reprezentacija načinom na koji koriste loptu. Sastav Pepa Guardiole doista je spektakularan.

Sam je Guardiola i prošloga i pretprošlog ljeta želio dovesti Robinha u redove svoje momčadi. To Brazilcu posebno imponira.

- Kada me takav trener hoće, naravno da to moje srce ispunjava ponosom. No, službenu ponudu iz Barcelone zasad nemam, kao što je nikada niti nisam imao. Ne bih želio da me se krivo shvati. Imam ugovor sa Cityjem. Profesionalc sam i sasvim posvećen trenutačnom klubu.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika