15.10.2009. / 15:51

Autor: Totalsport

Video: Maradonin obračun s novinarima: Možete mi popušiti!

- Ovu pobjedu i plasman na Svjetsko prvenstvo posvećujem svim Argentincima osim novinarima - izjavio je Diego Maradona na press-konferenciji vulgarno se obrušivši na pripadnike “sedme sile”...

Diego Maradona ljut je na argentinske novinareDiego Maradona ljut je na argentinske novinare- Možete mi popušiti i nastaviti pušiti! Posvećujem ovu pobjedu cijeloj Argentini, mojoj obitelji također. No, postoji skupina ljudi koji ne zaslužuju posvetu jer su me tretirali poput zadnjeg smeća - izgubio je kontrolu izbornik nakon što je njegova momčad osigurala plasman na SP 1-0 gostujućom pobjedom protiv Urugvaja u Montevideu.

- Želim zahvaliti svojim nogometašima za uspjeh. Igrali su poput muškaraca i trenerski su me uskrsnuli. Bili smo oprezni u ovoj utakmici jer smo morali paziti i na dvoboj Ekvadora i Čilea. Pobijedili smo veliku momčad i ostvarili cilj.

Maradona se također osvrnuo na medijske špekulacije o tome da pojedine njegove igrače zanima samo novac, te na navode o raznoraznim svađama unutar reprezentacije.

- Mnogi su igrači, između ostalog, zaradili gomilu novca zato jer su davali koliko god su mogli u dresu argentinske reprezentacije. Zahvaljujući njihovim naporima zasluženo smo se plasirali na Svjetsko prvenstvo.

- Osim toga, novine su izmislile moju navodnu svađu s Carlosom Bilardom (Maradonin pomoćnik i izbornik-svjetski prvak s Argentinom 1986. godine, op. a.).

- Obično ne čitam novine i ne slušam sportske programe na radiju. No, čine to moje kćeri, koje mi prenose sve što se o meni piše i govori. Ponavaljam još jednom svima koji su bili protiv mene: jest ćete svoje riječi sve dok ih ne pojedete!

- Vrlo sam ponosan na moje igrače. Napravili su da se osjećam kao pravi trener jer sve što smo izdogovarali u svlačionici oni su sproveli u djelo na travnjaku.

Vezane vijesti

Marihuana s državnim pečatom

Marihuana s državnim pečatom

Urugvajska vlada objavila je prijedlog zakona kojim želi ozakoniti i nadzirati tržište marihuane, ocjenjujući da je ta droga manje opasna od crnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika