16.10.2009. / 08:25

Autor: Andrea Belin

Ljubav boli: 8 stvari kojih se zauvijek odriču zauzeti muškarci

Pripadnici jačeg spola koji većinu svog života provedu kao "samci" teško se prilagođavaju na život u dvoje. Kada se upuste u ljubavnu vezu neke životne segmente, uglavnom nesvjesno, počinju zanemarivati...

U braku su stvari drugačijeU braku su stvari drugačijeČinjenica je da je pripadnicima jačeg spola teško uskladiti svakodnevne obaveze. Ako se u njihovom životu uz posao i hobije pojavi i djevojka kojoj ne mogu odoljeti, prva stvar koju muškarci zanemaruju su prijatelji, ali vremenom počinju se nizati i poslovni neuspjesi. Saznajte koje su najčešće stvari koje muškarci zapostavljaju kada su u vezi!

Posao
Jedna od najboljih stvari koje nosi samački život je poslovni uspjeh, međutim kada se muškarac upusti u vezu, posao se spušta na drugo mjesto na ljestvici prioriteta.

Druženje s dečkima
Slobodno vrijeme samci uglavnom provode s prijateljima, međutim zauzeti muškarci polovicu tog vremena, ukoliko žele izbjeći svađe, moraju provoditi s partnericama. Kada napokon pronađu vremena za društvo, njihovi prijatelji su na poslu ili spavaju. Upravo zbog toga zna se dogoditi da većinu vremena iako to možda nisu planirali provedu s djevojkom i njezinom najboljom prijateljicom.

"Igračke"
Kada prohodaju s djevojkom na ljubimce, kao što su motori ili skupocjeni bicikli, muškarci prestaju trošiti novac. Ukoliko se odluče na zajednički život sa boljom polovicom, neke druge "stvarčice" postaju prioritet, primjerice perilica rublja ili novi usisavač.

Vlastiti raspored
Kada se odluče upustiti u vezu muškarci ne znaju organizirati svoje slobodno vrijeme kao što su to činili kada su bili sami. Ova pojava nije nimalo iznenađujuća s obzirom da prethodno nisu morali usklađivati svoje obaveze s obavezama svoje bolje polovice.

Dani bez drama i rasprava
Dok je muškarac sam, jedine svađe u kojima sudjeluje su one s prijateljima i eventualno majkom. S društvom pripadnici jačeg spola uglavnom raspravljaju u kojim filmu koja glumica bolje izgleda, a s majkama se svađaju kada će pospremiti sobu. Svađe s djevojkama ipak su malo kopliciranije, a često puta zna se dogoditi da niti jedan od sugovornika niti ne zna oko čega su se uopće posvađali.

Novac
Kada su sami, novac koji zarađuju troše samo na sebe. Ukoliko su sami duže vrijeme otprilike znaju kolika svota novca im je mjesečno potrebna. Čim se zaljube, muškarci troše puno više jer žele ostaviti dobar dojam. Dakle, pripadnici jačeg spola na početku veze troše bez da su prethodno odredili granicu, što se puno puta pokaže totalno krivim potezom.

Odabir glazbe, filmova, TV-programa
O ovome mnogi muškarci ne razmišljaju dok nisu u vezi, a kada pronađu ženu iz snova iznenade se jer shvaćaju da su im ukusi totalno različiti. Na žalost, neki se niti ne trude pogledati ili poslušati ono u čemu uživa njihova djevojka.

Uređivanje vlastitog stana
Kada se pripadnici jačeg spola odlučuju na zajednički život sa svojom djevojkom, njihov stan nije isti kao prije. Stari udoban kauč i fotelje u većini slučajeva zamjenjuje skupocjeni namještaj iz Ikee.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika