16.10.2009. / 11:18

Autor: Totalsport

Bild: Dan osvete za Domagoja Duvnjaka

Njemački dnevnik Bild “nabrijava” atomosferu uoči nedjeljnog (17.30h) okršaja HSV-a i Zagreb CO-a u 3. kolu skupine C rukometne Lige prvaka...

Domagoj DuvnjakDomagoj DuvnjakBild se tako prisjeća ljetne “trakavice” u kojoj su čelnici Zagreba zbog Duvnjakovog potpisivanja predugovora za HSV-om, iako mu je aktualni ugovor važio do 2011. godine, udaljili nadarenog rukometaša iz prve momčadi.

- Mjeseci neizvjesnosti bili su zaista teški za mene. Posebno sam zahvalan predsjedniku HSV-a Andreasu Rudolphu što sam sada ovdje u Hamburgu – rekao je Duvnjak, koji je na kraju stigao za rekordnih milijun eura odštete.

U nedjelju će Duvnjak na parket istrčati protiv donedavnih suigrača, te je dao kratak osvrt na taj dvoboj.

- Imam puno prijatelja u Zagrebu s kojima sam i dalje u kontaktu. Posebno s Ivanom Balićem. On je moj uzor, zato i nosim broj četiri na dresu kao on. Sada kad smo protivnici to će biti posebno. Ali ja igram za HSV i na 60 minuta stavit ću prijateljstvo po strani – dodao je mladi 21-godišnji Đakovčanin.

Bild na kraju dodaje kako neriješene račune sa Zagrebom ima i još jedan hrvatski rukometaš Igor Vori, Duvnjakov veliki prijatelj i također prošlogodišnji igrač Zagreba, a kao razlog navodi dugove zagrebačkog kluba u iznosu od 40.000 eura uz pitanje: “Hoće li nedjelja biti dan za naplatu dugova?”


Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika