16.10.2009. / 11:20

Autor: Boris Bilas

Iz nogometa u građevinu: Dario Šimić gradi vile od 2 milijuna eura

Bivšem reprezentativcu ovo nije prvi izlet u graditeljstvo, budući da je već rekonstruirao staru kuću u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici u kojoj će za nešto manje od godinu dana otvoriti kafe-bar, a u budućnosti, moguće, i restoran

Dario ŠimićDario ŠimićNogometaš i bivši hrvatski reprezentativac Dario Šimić se nakon uspjeha sa svojom tvrtkom "Živa voda" okreće stanogradnji. U sjevernom zagrebačkom naselju Granešina Šimić preko svoje tvrtke pokreće gradnju četiri stambene vile od kojih će u svakoj biti po četiri stana. Investiciju je Poslovnom dnevniku potvrdila i Matija Šimić, direktorica tvrtke "Živa voda" i majka nogometaša Darija i Josipa.

Cjelokupna investicija prema riječima Matije Šimić trebala bi stajati oko 2 milijuna eura, što je potvrda dobrog poslovanja Šimićeve tvrtke. Naime, njegova tvrtka Živa voda lani je ostvarila prihode od 1,8 milijuna eura uz dobit nešto veću od 200.000 kuna i stalni rast zaposlenih.

Uz to Šimićeva je tvrtka dobila i suglasnost da u navedenom poslu sama financira infrastrukturu i ceste, a grad Zagreb se obvezao da će im uloženo vratiti u roku od pet godina.

Zbog trenutne situacije u stanogradnji Šimić ne žuri pretjerano s početkom projekta, a prema pisanju Poslovnog dnevnika, ukoliko se pokaže neisplativ moguće je da Šimić cijeli projekt sa zemljištem i proda.

Bivšem reprezentativcu ovo nije prvi izlet u graditeljstvo, budući da je već rekonstruirao staru kuću u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici u kojoj će za nešto manje od godinu dana otvoriti kafe-bar, a u budućnosti, moguće, i restoran.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika