17.10.2009. / 18:55

Autor: Totalsport

Video: Maradona i iz autobusa “nudio” oralni seks

Video-uradak koji je osvanuo na lokalnim televizijskim postajama u Argentini, mogao bi tamošnjem nogometnom savezu otežati posao zataškavanja skandala u čijem je središtu izbornik Diego Maradona...

Diego MaradonaDiego MaradonaDotični se krajnje nekulturno obračunao s medijima na konferenciji za novinare nakon utakmice u Montevideu u kojoj su “gauči” 1-0 pobjedom izborili nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Poručio je možda i najbolji nogometaš svih vremena (svakako ne i takav trener) predstavnicima medija da mu mogu “popuš... i nastaviti puš...”, pritom jasno aludirajući i što.

I dok se mislilo da je tu kraj eskapadama izbornika koji za sebe tvrdi da ne želi biti uzor mladima javnosti je predočena i video-snimka Maradone u autobusu na kojoj je jasno vidljivo da “mali zeleni” nije smiren, te da gestikulacijama poručuje okupljenom mnoštvu i kamermanima isto što je rekao predstavnicima sedme sile na press-konferenciji.

Podsjetimo da Maradona zbog svog pomanjkanja kulture može biti kažnjen s pet utakmica zabrane vođenja momčadi, te novčanom kaznom u iznosu od 13.000 švicarskih franaka. Kakva će kazna biti odlučit će uskoro Disciplinska komisija Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

Vezane vijesti

Marihuana s državnim pečatom

Marihuana s državnim pečatom

Urugvajska vlada objavila je prijedlog zakona kojim želi ozakoniti i nadzirati tržište marihuane, ocjenjujući da je ta droga manje opasna od crnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika