18.10.2009. / 16:24

Autor: Nacionalova redakcija

Nove fotografije nereda u Š. Brijegu: Knezović ipak pucao prema navijačima?

Knezović je i dalje u bijegu od nadležnih tijela. On se nedugo nakon incidenta predao policiji, da bi potom pobjegao sudskim policajcima koji su ga čuvali. Prije nekoliko dana, priveden je i policajac Dragan Vujević, kojeg se također sumnjiči za ubojstvo

Na gornjem dijelu fotografije zaokružena osoba koja je navodno Knezovi drži uperen pištolj prema nadolazećim navijačima. U toj grupi (zaokružen) nalazi se i Vedran Puljić, piše Dnevni list.Na gornjem dijelu fotografije zaokružena osoba koja je navodno Knezovi drži uperen pištolj prema nadolazećim navijačima. U toj grupi (zaokružen) nalazi se i Vedran Puljić, piše Dnevni list.Mostarski dnevnik Dnevni list objavio je fotografije koje bi mogle rasvijetliti dio nerazjašnjenih okolnosti oko ubojstva navijača FK Sarajevo Vedrana Puljića tijekom navijačkih nereda u Širokom Brijegu. Naime, prema pisanju Dnevnog lista, na nekoliko fotografija jasno se vidi kako je prvoosumnjičeni za Puljićevu smrt Oliver Knezović u trenutku obračuna u ruci imao pištolj, kojeg je držao usmjerenog prema navijačima. Na istim se fotografijama, samo na drugom kraju ulice pored stadiona Pecara, također jasno vidi i ubijeni Vedran Puljić (s ruksakom).

Knezović predaje pištolj policajcu; Foto: Dnevni listKnezović predaje pištolj policajcu; Foto: Dnevni listNa sljedećoj fotografiji Knezović podiže ruku s pištoljem, kojeg usmjerava prema navijačima FK Sarajevo. Treća fotografija više ne prikazuje Puljića, a na njoj se Knezović, i dalje držeći pištolj, polako povlači niz ulicu. Kako prenosi Dnevni list, četvrta fotografija pokazuje navijače Sarajeva koji napadaju građane Širokog, te Knezovića koji stojeći ima uperenu cijev pištolja prema navijačima. Na petoj, ujedno posljednjoj fotografiji, Knezović prilazi policajcu i predaje mu pištolj. Podsjetimo, Knezović je i dalje u bijegu od nadležnih tijela. On se nedugo nakon incidenta predao policiji, da bi potom pobjegao sudskim policajcima koji su ga čuvali. Prije nekoliko dana, priveden je i policajac Dragan Vujević, kojeg se također sumnjiči za ubojstvo.

Vezane vijesti

Ubojica Vedrana Puljića skriva se u Hrvatskoj?

Ubojica Vedrana Puljića skriva se u Hrvatskoj?

Članovi uprave i predstavnici udruge navijača Nogometnog kluba "Sarajevo" podsjetili su u utorak na ubojstvo navijača Vedrana Puljića počinjeno prije… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 18.10.09. 21:54

Nije pucao prema "navijačima", već je pucao prema banditima koji se nazivaju Horde zla i koji su palili i žarili po Širokom dok ih Knezović nije ohladio. Kaj je trebalo pustiti da ta banda pobije par ljudi, a onda ih ljubazno zamoliti bili prestali sa ubijanjem?!


registracija
16/8/09

dablin, 18.10.09. 23:58

Za Lujo1;Za tvoj komentar ti nisi LUJO ti si po naski receno LUDJAK tj BUDALA iliti BLENTO.Treba tebe oladiti LUJO.


registracija
27/8/09

Lujo1, 20.10.09. 09:30

Teško je ne imati Domovinu. Čak i čovjeka to jako frustrira. Dablin kaj si bežal na traktoru ili si se izmigoljil posle?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika