18.10.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Barbara Prpić: Razvod nakon 8 godina ljubavi

Glumica i Daniel Biffel upoznali su se prije osam godina na snimanju spota za pjesmu "Na balkonu" rock grupe Pun kufer čiji je vođa bio Daniel Biffel. Nakon turbulentne sedmogodišnje veze i nekoliko prekida i mirenja par se vjenčao jednog ponedjeljka samo pred roditeljima i kumovima, no posljednju krizu nisu prebrodili

Barbara PrpićBarbara Prpić"Razvodim se, ali nemam vam što reći više od toga. Razvod je sporazuman, nema nikakve drame i ništa ne zamjeramo jedno drugome", rekla je glumica Zagrebačkog kazališta mladih Barbara Prpić Biffel o kraju svoga braka s Danielom Biffelom, ton-majstorom u istom kazalištu.

Njih dvoje upoznali su se prije osam godina na snimanju spota za pjesmu "Na balkonu" rock grupe Pun kufer čiji je vođa bio Daniel Biffel. Nakon turbulentne sedmogodišnje veze i nekoliko prekida i mirenja par se vjenčao jednog ponedjeljka samo pred roditeljima i kumovima.

"Taj je dan padala kiša, ali kad smo izašli iz matičnog ureda na Medveščaku, zasjalo je sunce i na nebu se pojavila duga", ispričala je glumica u Gloriji o prirodnom fenomenu u kojem je vidjela simboliku. Međutim, nakon godinu i sedam mjeseci bračnog života, par se razišao a glumica je uselila u svoj stan koji je kupila na Trešnjevci.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika