18.10.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Leona Paraminski : Nisam tip žene za jednu noć

Zgodna 30-godišnja glumica, koja trenutačno igra u seriji “Najbolje godine” nije ljubiteljica scena u kojima vodi ljubav s fatalnim Đukom kojeg glumi Velimir Čokljat

Leona ParaminskiLeona ParaminskiGlumica Leona Paraminski, koja u seriji "Najbolje godine" glumi lik Majde, veterinarke nesretne u ljubavi, za razliku od lika kojega glumi, sretno je zaljubljena. Njezin dečko je 27-godišnji Tin Komljenović, asistent na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, s kojim je u vezi već nekoliko mjeseci.

"Majdina se priča vrti manje oko životinja, a više oko njenog ljubavnog života i odnosa s oženjenim Đukom. Ljubav joj je malo uzvraćena, malo nije, pa ona shvati da to više neće, pa kasnije da opet hoće i tako. Ja osobno nisam bila u takvim situacijama u životu, niti bih to voljela biti. Majda zbog svojih postupaka često ispada glupa, ali si ne može pomoći jer ga voli. Uostalom, uloga druge žene nije nikada ispunjavajuća tako da, ne bih, hvala", rekla je Leona Paraminski u razgovoru za Extru.

Jednako tako, ova 30-godišnja glumica nije ljubiteljica ni scena u kojima vodi ljubav s fatalnim Đukom kojeg glumi Velimir Čokljat. Na pitanje kako joj je glumiti takve scene, Leona Paraminski kaže: "Užasno, ja ne volim te scene. Profesionalac sam, stisnem zube i odradim ih, ali mi to nije nikad ugodno. U ovoj seriji se radi na foru da te neke scene snimimo više na šaljiv način, bez skidanja i pravog pokazivanja neke intime, pa mi je time malo lakše". (Foto: Josip Regović)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Leona Paraminski: Tin i ja odlučili smo vjenčati se na karibima

Leona Paraminski: Tin i ja odlučili smo vjenčati se na karibima

Iako je nedavno završila snimanje dramske serije “Loza”, glumica Leona Paraminski odmah se bacila dalje na posao. Priprema novu predstavu u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika