19.10.2009. / 01:24

Autor: Ivica Medo

Zdravko Mamić: Bandić predsjednik Hrvatske, a ja gradonačelnik Zagreba

Izvršni dopredsjednik Dinama i jedan od najkontroverznijih sportskih dužnosnika u Hrvatskoj Zdravko Mamić najavio je kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika

Zdravko MamićZdravko Mamić"Ukoliko gradonačelnik Bandić postane predsjednik države, što mi Dinamovci jako podržavamo i želimo, ne treba isključiti mogućnost da se ja u neko dogledno vrijeme pojavim i sa takvom nakanom, ali isključivo da bih pomogao sportašima i Dinamu... I naravno, kroz promociju sporta i Dinama dao bih obol svom gradu", izjavio je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić gostujući u nedjeljnoj rubrici Vijesti RTL-a "Intervju tjedna".

Mamić se osvrnuo i na neuspjeh hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010.

"Da nije bilo (dosadašnjih) uspjeha hrvatske reprezentacije onda ne bi bilo ni onakvih transfera koje su napravili naši igrači", izjavio je Mamić koji nije mogao a da ne prokomentira ostanak Slavena Bilića na klupi reprezentacije:

"Slaven je jedna mila i draga osoba. Zahvaljujemo Bogu i Slavenu Biliću što je vodio reprezentaciju kako je vodio", zaključio je Mamić koji se nedavno u Temišvaru morao dati u bijeg pred bijesnim BBB-ovcima koji su ga gađali pivskim bocama.

"To je bilo potpuno nezasluženo. Ja možda nekoga iritiram zato što tvrdim da je Dinamo jedno dobro poduzeće. Ako smo mi stalno prvi, ja ne mogu to nikako drugačije protumačiti, nego jednim jalom, zavišću i ljubomorom", tvrdi Mamić, a potom se obrušio na najekstremnije članove BBB-a:

"Oni ismijavaju ljude koji bi kupili Dinamov dres i šal, ismijavaju ljude koji bi se učlanili u Dinamo, ne kupuju karte, provociraju kažnjavanje kluba u Udruženju prvoligaša, u Hrvatskom nogometnom savezu, u Europi."

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika