19.10.2009. / 08:15

Autor: Hina

Šerif potvrdio da je slučaj 'dječaka u balonu' smišljena prijevara

Alderden je rekao da će roditelji vjerojatno biti optuženi za zavjeru, pomaganje delinkvenciji maloljetnika, davanje lažnog iskaza policiji i pokušaja utjecanja na javnog službenika

Let balonom kućne izrade punjenim helijem koji je pokrenuo široku akciju spašavanja dječaka za kojeg se mislilo da leti u njemu bila je prijevara u cilju dobivanja publiciteta, rekao je šerif iz Colorada u nedjelju.

Šerif okruga Larimer Jim Alderden je rekao da će roditelji šestgodišnjeg Falcona Heena vjerojatno biti sudski gonjeni zbog bizarnog incidenta koji je u četvrtak zaokupio gledatelje televizijskih postaja diljem SAD-a.

"Utvrđeno je da je ovo prijevara, da je to bila namještajlka u cilju dobivanja publiciteta", rekao je Alderden na konfernciji za tisak.

"Vjerujemo da u ovom trenutku imamo dokaze da ustvrdimo da je to bila namještaljka s ciljem osobne promocije za televizijski reality show", rekao je.

Alderden je rekao da će roditelji vjerojatno biti optuženi za zavjeru, pomaganje delinkvenciji maloljetnika, davanje lažnog iskaza policiji i pokušaja utjecanja na javnog službenika.

On je rekao da su Falcon i njegova braća, stari osam i deset godina, bili "100 posto upleteni" u namještaljku ali da za to neće odgovarati zbog dobi.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika