19.10.2009. / 10:42

Autor: Andrea Belin

Ava Karabatić je nakon deset dana posjetila dečka u pritvoru

Manekenka i Špiro Miličić razgovarali su svega deset minuta. Razgovarali su telefonom, a, kako tvrdi manekenka najgore je što se nisu mogli dotaknuti jer ih je odvajalo staklo

Ava KarabatićAva KarabatićDvadesetjednogodišnja manekenka Ava Karabatić posjetila je dečka Špiru Miličića u pritvoru, koji se ondje, podsjetimo, nalazi već desetak dana. Desetominutni razgovor par ucjenjivača je obavio telefonski jer su cijelo vrijeme bili odvojeni staklom.

"Bilo je vrlo tužno i dirljivo vidjeti ga onako iza rešetaka, a još gore je bilo što nismo mogli dotaknuti jedno drugo. Brzo proleti tih pet minuta. On se drži dobro, kaže da me voli i da će uvijek biti uz mene", kazala je manekenka za 24 sata.

Inače, Ava, njezin dečko Špiro i majka Sanja optuženi su da su zadarskom sveučilišnom profesoru Živku Nižiću prijetili objavljivanjem poruka seksualnog sadržaja, koje je kako tvrde Avini bližnji, profesor talijanistike slao studentici.

Nakon što je u petak dao iskaz na zadarskom istražnom sudu, novinarima se obratio i sam profesor kazavši da se iskreno nada da će Ava iz svega ovoga izvući pouku.

Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika