19.10.2009. / 11:26

Autor: Hina

ThyssenKrupp najavio ukidanje dodatnih 20 tisuća radnih mjesta

Većina radnih mjesta bit će ukinuta zbog prodaje nekih ogranaka ali u planu je i ukidanje dvije do dvije i pol tisuće radnih mjesta u administrativnim odjelima u Njemačkoj i inozemstvu, rekao je Schulz

Ekkehard SchulzEkkehard SchulzNjemački proizvođač čelika ThyssenKrupp ukinut će još 20 tisuća radnih mjesta u sljedećoj fiskalnoj godini, nakon što je zbog financijske krize već umanjio broj zaposlenih za 12 tisuća, izvijestili su njemački mediji.

"Kroz prodaju dijelova poslovanja i restrukturiranje broj zaposlenih bit će u sljedećoj fiskalnoj godini smanjen za dodatnih 15 do 20 tisuća", rekao je tijekom vikenda za dnevnik Frankfurter Allgemeine Zeitung direktor ThyssenKruppa Ekkehard Schulz.

Većina radnih mjesta bit će ukinuta zbog prodaje nekih ogranaka ali u planu je i ukidanje dvije do dvije i pol tisuće radnih mjesta u administrativnim odjelima u Njemačkoj i inozemstvu, rekao je Schulz.

U fiskalnoj godini 2008/2009. koja je završila u rujnu ThyssenKrupp ukinuo je 12 tisuća radnih mjesta u Njemačkoj, Francuskoj, Britaniji i Rumunjskoj.

Vezane vijesti

T-Hrvatski Telekom će otpustiti oko 300 zaposlenika

T-Hrvatski Telekom će otpustiti oko 300 zaposlenika

T-Hrvatski Telekom (T-HT) smanjit će, još ove godine, broj radnika za 4,8 posto ili oko 300 zaposlenika, piše u internetskom priopćenju T-HT-a. Ovo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika