19.10.2009. / 13:31

Autor: Nacionalova redakcija

Croatia osiguranje dobitnik nagrade Euromoney

Ovo je najljepši mogući poklon za 125 godišnjicu poslovanja, rekao je Hrvoje Vojković

Hrvoje VojkovićHrvoje VojkovićU sklopu Euromoney konferencije za jugoistočnu Europu koja s radom počinje sutra u Dubrovniku, Croatia osiguranje će primiti veliko priznanje za jednu od vodećih osiguravateljnih kompanija u srednjoj i istočnoj Europi, priopćili su iz te tvrtke.

Na svečanoj ceremoniji nagradu će predsjedniku Uprave Croatia osiguranja Hrvoju Vojkoviću uručiti Richar Ensor, predsjednik Uprave Euromoney-a.

„Ovo je najljepši mogući poklon za 125 godišnjicu poslovanja. Kada vaš rad prepozna međunarodna institucija takve tradicije i neupitnog kredibiliteta poput Euromoney-a, onda znate da je vaša tvrtka na pravom putu. Ovakva nagrada dodatno dobiva na težini u vrijeme globalne krize jer dokazuje da smo se uspješno prilagodili novim uvjetima koji vladaju ne samo na domaćem, nego i na inozemnom tržištu“, ističe Hrvoje Vojković.

Deveti Euromoney SEE Investors Forum održava se u Cavtatu od 20. do 21. listopada ove godine. Glavne teme ovogodišnje konferencije su nastavak međunarodnih ulaganja te utjecaj globalne ekonomske krize na gospodarska kretanja u regiji. Euromoney konferencija čitavo desetljeće predstavlja jedan od vodećih investicijskih foruma u regiji, na kojem sudjeluju članovi vlada, ključni ljudi ekonomija jugoistočne Europe te međunarodni investitori iz više od trideset zemalja svijeta.

Vezane vijesti

Inovativni brokeri u osiguranju sada i u Hrvatskoj

Inovativni brokeri u osiguranju sada i u Hrvatskoj

Danas je u Eurotoweru predstavljen Koban Südvers Group Zagreb d.o.o., član grupacije Koban Südvers Group i WBN-a - Worldwide Broker Network, najvećeg… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika