19.10.2009. / 13:33

Autor: Totalsport

Redknapp: Hrvatski igrači su mi potišteni

Harry Redknapp, menadžer trenutno trećeplasirane momčadi engleskog nogometnog prvenstva, londonskog Tottenhama, otkrio je kako je dio igrača njegove momčadi upao u depresiju u posljednje vrijeme...

Vedran ĆorlukaVedran ĆorlukaOdnosi se to na hrvatski trolist u redovima Spursa, Luku Modrića, Niku Kranjčara i Vedrana Ćorluku, a razlog je i više nego očit, neplasman hrvatske reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

- Dečki (Hrvati) su mi potišteni. Svi su oni sjajni dečki i svi su željeli nastupiti na Svjetskom prvenstvu, tako da je velika šteta zbog njih. Volio bih da im je to i uspjelo. Nadao sam se da će Engleska postići dobar rezultat u Ukrajini i pomoći im – prenosi Redknappovu izjavu Telegraph.

Menadžer Spursa je također kratko prokomentirao i stanje Modrićeve ozljede (lom fibule desne potkoljenice).

- Još uvijek je jako daleko. Nadao sam se da će biti bliži povratku nakon reprezentativne stanke, ali nije se zapravo oporavio. Nije zadovoljan sa svojim stanjem trenutno. Trebat ćemo ga pričekati još neko vrijeme. Započeo je s laganim trčanjem prošlog petka, ali još uvijek je to sve jako oprezno – dodao je Tottenhamov strateg.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika