19.10.2009. / 15:16

Autor: Totalsport

Bolt nastupio i vrlo dobro igrao u utakmici kriketa

U humanitarne je svrhe Usan Bolt (23), najbrži sprinter današnjice, zaigrao utakmicu kriketa na rodnoj Jamajci. Prevodio je momčad Trelawny All Stars XI...

Usain BoltUsain BoltPred 6000 oduševljenih navijača u Discovery Bayu, od kojih ga je moralo čuvati nekoliko desetaka redara, Bolt je u konkurenciji profesionalaca pokazao da se i dalje prilično dobro snalazi u igri koju je redovito prakticirao u djetinjstvu. Najprije je bacao, što mu je išlo izuzetno dobro, a potom je uzeo i palicu te otišao na poziciju udarača.

- Bila je to vrlo dobra utakmica. Baš sam se dobro zabavljao – izjavio je svjetski rekorder na 100, 200 i štafeti 4x100 metara.

- Kao klincu išlo mi je prilično dobro. Moj me trener forsirao na mjestu bacača jer su time dolazile do izražaja moje brzinske prednosti – dodao je Bolt, otkrivši potom da mu je najveći uzor među bacačima oduvijek Pakistanac Waqar Younis.

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika