20.10.2009. / 02:20

Autor: Totalsport

Redknapp: Oporavak Modrića ide jako sporo

Londonski Tottenham je još uvijek osuđen igrati bez svog ponajboljeg igrača, hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića, koji je doživio lom fibule desne potkoljenice...

Luka Modrić
Luka Modrić Krajem kolovoza je, u susretu protiv Birminghama, Modrić zadobio ozljedu, nakon starta Leeja Bowyera, zbog koje se, na početku mislilo, da će izbivati s travnjaka do polovice listopada. No, vijesti su ipak lošije od toga, a potvrđuje ih i trener Tottenhama Harry Redknapp.

- Produžilo se ovo čekanje na Modrića. Situacija nije dobra, jer se oporavlja znatno sporije od očekivanog. Mislio sam kako ću ga u ovom razdoblju već imati spremnoga, ali ništa od toga. I dalje je nesiguran s desnom nogom - rekao je Redknapp i dodao:

- Prošlog tjedna smo pokušali krenuti s laganim treningom. Počeo je s trčkaranjem, ali je odmah bilo vidljivo da ne može, da je sve još uvijek svježe i da treba još vremena.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika