20.10.2009. / 12:35

Autor: Totalsport

Spahija u šoku nakon suicida Monija Fanana

Bivši generalni menadžer telavivskog Maccabija, Moni Fanan pronađen je u ponedjeljak obješen u svome stanu. Šok i nevjerica i danas stanuju u izraelskom gradu, ali i među ljudima koji su ga poznavali...

Moni FananMoni FananČovjek čije su zasluge u šampionskim godinama Maccabija nemjerljivo velike prošle je sezone dao ostavku na mjesto službenika kluba, bio je osporavan od strane navijača, koji su svoje poštovanje i sućut ipak došli izraziti obitelji pokojnika.

U šoku su i mnogi treneri koji su radili u klubu, pa tako David Blatt trenutačni izbornik ruske košarkaške reprezentacije kazao:

- Tragedija je to za cijeli izraelski narod i sve zaljubljenike u sportu. Bio je čovjek koji je davao i ničime nije pokazao da bi do ovoga moglo doći. Čovjek koji većinu svoga života usmjeri u jednome pravcu kojeg je potom bio prisiljen napustiti sigurno biva potresen time, ali ništa ovakvo što nije nagovještavalo.

Za komentar je upitan i Neven Spahija, bivši Maccabijev trener i nekadašnji hrvatski izbornik, trenutačno strateg španjolskog prvoligaša Valencije. Šibenčanin je izjavio je da se nikada u životu nije tako loše osjećao kao jučer.

- Ne mogu ništa govoriti - tek je dodao za izraelski dnevnik Haaretz.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika