20.10.2009. / 12:38

Autor: Totalsport

Ronaldo: U Realu imam više slobode nego u Manchesteru

Najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo (24), koji je minulog ljeta prešao iz Manchester Uniteda u Real Madrid u transferu vrijednom 94 milijuna eura, inzistira da u novom klubu ima više slobode u igri...

Cristiano RonaldoCristiano Ronaldo- U Realu postoji veći pritisak nego u Unitedu, ali meni se to sviđa, tjera me naprijed. Moj novi trener Manuel Pellegrini očito je drugačiji od Sir Alexa Fergusona. U stvari, u Realu imam puno više slobode u igru, slobodniji sam kretati se po terenu nego što je to bio slučaj u Manchesteru. Ne samo da ću to iskoristiti i postati jednako dobar igrač kao što je to bilo na Old Traffordu, već i bolji. U Realu se osjaćam preporođeno – prenosi Ronaldovu izjavu The Sun.

Iako je s Manchester Unitedom osvojio praktički sve što se osvojiti da (tri uzastopna naslova prvaka Engleske, Ligu prvaka 2008.), Ronaldo ističe da je i dalje gladan uspjeha.

- Samo zato što sam osvojio sve u Unitedu i dobio Zlatnu loptu i FIFA-inu nagradu za igrača godine, ne znači da sam dosegao sam vrh. Ustvari osjećam kao da moja karijera tek započinje - dodao je Portugalac koji je za "kraljevski klub" dosad zabio devet golova u sedam odigranih utakmica (u Primeri i Ligi prvaka).

Vezane vijesti

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Pogotkom Cristiana Ronalda u 79. minuti, reprezentacija Portugala zasluženo je u Varšavi pobijedila Češku 1-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika