20.10.2009. / 13:27

Autor: Andrea Belin

Kako su nakon poroda smršavile poznate hollywoodske glumice

Gotovo svaka majka nakon poroda ima problema sa skidanjem viška kilograma koje skuplja tijekom trudnoće. Vjerovali ili ne, isti problemi mučili su Gwyneth Paltrow, Catherine Zeta-Jones i Courtney Cox, a kako su poznate ljepotice ponovno svoje tijelo dovele u red, saznajte u sljedećih nekoliko redaka

Catherine Zeta JonesCatherine Zeta JonesTrudnoća je za hollywoodske glumice Gwyneth Paltrow, Catherine Zeta-Jones i Courteney Cox bila najljepše životno iskustvo, ali nakon rođenja djeteta trebale su se riješiti neželjenih kilograma. Njihova savršena tijela pokazuju da su uistinu uspjele u tome. Ukoliko i vi imate takvih problema, poslušajte njihove savjete jer smo sigurni da će vam pomoći!

Gwyneth Paltrow
Tridesetsedmogodišnja glumica Gwyneth Paltrow u braku je s pjevačem grupe Coldplay Chrisom Martinom s kojim ima dvoje djece, petogodišnju kćer Apple i trogodišnjeg sina Mosesa. Tijekom trudnoće glumica nije pazila na prehranu, međutim nakon poroda je vrlo brzo uspjela skinuti višak kilograma. Kako sama tvrdi, prva trudnoća bila joj je fascinantno iskustvo. Sve je bilo savršeno i isto tako se i osjećala. Tih devet mjeseci Gwyneth je najviše uživala u pizzama i meksičkoj hrani, ali se nakon poroda prihvatila intenzivnog vježbanja. Fizičkom aktivnošću bavila se svakodnevno i redovita tjelovježba pomogla joj je da svoje tijelo vrati na staru kilažu.

Catherine Zeta-Jones
Catherine je od 2000. godine udana za glumca Michaela Douglasa, s kojim ima osmogodišnjeg sina Dylana Michaela i šestogodišnju kćer Carys. Složiti ćete se s nama da na ovoj hollywoodskoj divi dvije trudnoće nisu ostavile nikakav trag. Jednom prilikom glumica je izjavila kako je za to zaslužna ljubav i pažnja njezinog supruga. Osim toga za vrijeme obje trudnoće glumica se pokušavala i zdravo hraniti, a namirnice je konzumirala, kako preporučuju stručnjaci, u tri obroka. S obzirom da inače obožava čokoladu, sladolede i kolače izbjegavala je u širokom krugu. Catherine je otkrila da se nakon poroda jedno vrijeme bavila jogom koja joj je pomogla da svoju energiju usmjeri na pravi način.

Courteney Cox
Zvijezda popularne serije "Prijejatelji" u braku je deset godina s Davidom Arquetteom s kojim ima petogodišnju kćer Coco. Trudnoća joj, kako sama kaže, nije bila teška kao što je prvotno očekivala. Međutim, priznala je da tih devet mjeseci nije bila niti osobito opuštena, a u organizam je unosila sve što joj se našlo u blizini. Nakon rođenja malene Coco, Courteney se ozbiljno posvetila svome tijelu. Odmah je počela prakticirati "budokon vježbe", odnosno fitness režim za duh i tijelo. Inače, budokon vježbe kobinacija su joge i borilačkih vještina, a sastoje se od meditacije, istezanja i kardio programa.

Vezane vijesti

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof, 23-godišnja kći Boba Geldofa prošlog je vikenda na svom Twitter profilu napisala: "Da, istina je da sam postala mama! Moj maleni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika