21.10.2009. / 02:42

Autor: Totalsport

Video: Liga prvaka, skupina H: Preokreti u sudačkim nadoknadama

U trećim minutama sudačkih nadoknada u dvobojima trećeg kola H skupine Lige prvaka Arsenal je izgubio pobjedu u Alkmaaru (1-1), a Standard remi u Ateni protiv Olympiacosa (2-1 za Grke)...

Cesc Fabregas i Holman u dueluCesc Fabregas i Holman u dueluTime je Arsenal ostao bez treće pobjede u trećem nastupu.

U vodstvo su Londončani došli u 36. minuti u trima potezima. Loptu je domaćem stoperu na 35 metara od gola oteo Andrej Aršavin, proigrao nalijevo Van Persieja koji je pak krasnom asistencijom na daljnoj vratnici pronašo Fabregasa. Kapetan je lako plasirao loptu u praktički praznu mrežu.

Golom stopera Mendesa da Silve u trećoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena Nizozemci su ipak spasili bod. Osvojili su dva u trima odigranim utakmicama.

U Ateni je pak pričuvni igrač Stoltidis glavom zabio za 2-1 pobjedu Olympiacosa nad Standardom iz Liegea, drugu Grka u skupini, također u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Oba svoja gola Grci su zabili glavom, oba nakon prekida. Gosti su došli u vodstvo golom Igora De Camarga u 37. minuti na asistenciju Milana Jovanovića.

Liga prvaka, Skupina H, 3. kolo:

AZ Alkmaar - Arsenal 1-1 (Medes da Silva 90+3 / Fabregas 36)

Olympiacos - Standard 2-1 (Mitroglou 43, Stoltidis 90+3 / De Camargo 37)

Redoslijed: 1. Arsenal 7, 2. Olympiacos 6, 3. AZ Alkmaar 2, 4. Standard 1

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika