21.10.2009. / 03:08

Autor: Totalsport

Woodbridge smiruje sukob između Hewitta i Tomica

Izbornik australske Davis Cup reprezentacije Todd Woodbridge nastoji posljednjih dana smiriti sukob između Lleytona Hewitta i mladog Australca hrvatskih korijena Bernarda Tomica...

Lleyton Hewitt Lleyton Hewitt Nesporazum između dvostrukog osvajača Grand Slam naslova i 17-godišnjeg Tomica dogodio se tijekom ovogodišnjeg Wimbledona kada je tinejdžer navodno odbio trenirati sa starijim kolegom.

Tomic tvrdi da je tada bolovao od svinjske gripe i da nije želio zaraziti Hewitta koji je bijesan zbog odbijenice dao naslutiti kako neće igrati u reprezentaciji ako će u njoj biti i mladić hrvatskog porijekla.

- Imao sam svinjsku gripu i nisam mogao normalno igrati, tako da ne bi bilo pošteno prema Lleytonu da sam ga izložio bolesti. Liječnici su mi rekli da ne mogu igrati, to slobodno možete provjeriti kod njih - rekao je Tomic koji će u srijedu proslaviti 17. rođendan.

- Volio bih razgovarati s Hewittom, on je ikona australskog tenisa. Bilo bi mi zadovoljstvo igrati s njim, bilo kad i bilo gdje - dodao je Tomic.

- Bilo bi mi drago da porazgovaraju u četiri oka. Govorimo o 17-godišnjem maloljetnom dečku i čovjeku koji ima 28 godina. Želimo da se usuglase, mislim da je ključno da Bernard pristane na to. Ne smije biti problema između našeg nekadašnjeg svjetskog broja jedan i našeg sadašnjeg svjetskog juniorskog broja jedan. To moraju riješiti sami, bez treće strane, poput roditelja ili menadžera - rekao je Woodbridge australskim medijima.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika