21.10.2009. / 03:29

Autor: Totalsport

Šuker: Platio bih da mogu igrati u današnjoj Sevilli

Najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije Davor Šuker dao je intervju za web-stranicu Seville, kluba u kojem je proveo iznimno uspješnih pet godina...

Davor ŠukerDavor ŠukerJedan od najvećih napadača koji je koračao stadionom Ramón Sánchez Pizjuán, kako stoji u uvodu članka, nalazi se u Stuttgartu kojeg je Sevilla sinoć pobijedila u 3. kolu Lige prvaka.

Šuker ne taji da i dalje voli klub za koji je odigrao 153 utakmice i postigao 76 pogodaka.

- Sevilla igra vrlo dobro. Nije bitan poraz od Deportiva u posljednjem kolu Primere. U La Coruñi nismo imali puno sreće ni kad sam ja igrao, sjećam se da sam jednom promašio i jedanaesterac protiv Depora. No, bitno je biti uz Real Madrid i Barcelonu u borbi za prvo mjesto - rekao je Šuker i priznao:

- Platio bih da mogu igrati u današnjoj Sevilli. Nekad je klub plaćao mene, danas bih ja platio da zaigram. Ali, s 41 godinom mogu igrati samo s prijateljima. Život u Sevilli je bio jedno od najljepših razdoblja moga života.

Vezane vijesti

Guardado od ljeta u Valenciji

Guardado od ljeta u Valenciji

Meksički nogometni reprezetativac Andres Guardado nakon ulaska s Deportivom iz La Coruñe u Primeru, ovog ljeta kao slobodan igrač prelazi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika