21.10.2009. / 10:38

Autor: Andrea Belin

Korak do oltara: Renata Sopek i Lana Klingor zaručene za svoje ljubavi

Iako o svom privatnom životu ne žele puno govoriti, na rukama voditeljice RTL televizije i bivše pjevačice grupe E.T sjaji zaručničko prstenje

Renata SopekRenata SopekPremda je svojedobno izjavila kako još ne razmišlja o vjenčanju, tridesetogodišnja RTL-ova voditeljica Renata Sopek je očigledno korak do oltara.

Doduše, kuloarima se šuška o tome već neko vrijeme, a nakon što se vlasnica fitness centra prošetala zagrebačkom špicom s prstenom na ruci, šaputanja su sve glasnija.

Inače, jedna od najseksepilnijih Hrvatica je u vezi sa Sergejem Bijelićem otprilike tri godine, a već neko vrijeme par živi zajedno.

No, Renata nije jedina koja ne voli otkrivati detalje iz svog privatnog života. Bivša pjevačica grupe E.T. Lana Klingor također skriva prsten na ruci za koji se pretpostavlja da je zaručnički.

Vrijeme će pokazati je li slovenski maneken i poduzetnik Sam Samobol uistinu muškarac s kojim dvedesetdevetogodišnja pjevačica želi provesti ostatak života.

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika