21.10.2009. / 15:58

Autor: Andrea Belin

Sinu Slavice Knežević i Marka Torjanca operirana noga

Mladić se i dalje nalazi na Odjelu neurologije u zagrebačkoj bolnici "Sestre milosrdnice", međutim svakim danom njegovo zdravstveno stanje je sve bolje

Slavica KneževićSlavica KneževićJanu Torjancu, sedamnaestogodišnjem sinu bivših supružnika Slavice Knežević i Marka Torjanca liječnici su danas operirali nogu. Doduše, mladić se i dalje nalazi na Odjelu neurologije u zagrebačkoj bolnici "Sestre milosrdnice", međutim njegovo zdravstveno stanje svakim danom je sve bolje.

Da mladiću život više nije ugrožen potvrdili su i liječnici koji se o njemu brinu.

"Danas je Janu Torjancu operirana noga. Njegovo je stanje znatno bolje, a izašao je i s Odjela intenzivne njege", potvrdili su liječnici za jedan dnevni list.

Inače, mladić koji će za nekoliko dana postati punoljetan stradao je 5. listopada na pješačkom prijelazu na Selskoj cesti kada je na njega naletio automobil Opel Zafira. Teško ozlijeđeni Jan hitno je prevezen u bolnicu i njegovo stanje bilo je neizvjesno do prošlog petka, kada se napokon probudio iz kome.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika