22.10.2009. / 08:21

Autor: Anđelka Subašić

Financijske brige s bivšom poslodavkom

Rođena sam 09.11.1950. Novac mi je, kao i ostalim članovima moje obitelji uvijek "bježao kroz prste". Možda iz razloga što ne znamo ili ne cijenimo novac, ili je to jednostano rečeno - naša karma. Uz sve te nedaće desilo mi se da sam na amex karticu digla kredit svojoj bivšoj poslodavki izvjesnu sumu novaca koji mi sada ne vraća. U horoskopu je rak.

Nedovoljno je podataka za precizniji odgovor. Najprije je potrebno izvući pouke iz vaših postupaka. Posuđivati novac drugima zaduživanjem kod kreditne kartice ili banke vrlo je nerazuman potez. Time osobi pomažete u njezinim nerazumnim odlukama a sebi izazovete nepotrebne probleme. Danas postoje banke za novac i neka svatko preuzima odgovornost za sebe i svoje financije. Nemojte se služiti razbijanjem izloga jer vas za takve prijetnje sljeduje pravna posljedica. Prijetnje sa odavanjem poslovne tajne nisu loše rješenje protiv osobe koja vas je iskoristila i prevarila. Izvucite novac i izvucite i pouku.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika