22.10.2009. / 12:29

Autor: Totalsport

Kaka: Nisam ni smatrao da je Milan u krizi

Brazilski nogometni as Kaka, koji je u prošlom, ljetnom prijelaznom roku prešao iz AC Milana u madridski Real, u srijedu je zaigrao protiv donedavnih suigrača iz redova ''rossonera''...

KakaKakaMilan je u 3. kolu C skupine slavio na stadionu Santiago Bernabeu s 3-2, pa sada obje momčadi imaju po 6 bodova, odnosno dvije pobjede i poraz. U Milanu je briljirao mladi brazilski napadač Pato, strijelac dvaju golova za goste.

- Žao mi je što smo izgubili od mojih viših suigrača. No, Pato je vrlo moćan igrač. Nadao sam se pobjedi, ali ovoga puta nismo je mogli dohvatiti. Nadam se da ćemo ih svladati sljedeći put na San Siru, kako bi bili sigurni za prolaz skupine. Siguran sam da ćemo na kraju izboriti plasman u drugi krug – izjavio je Kaka.

O krizi rezultata u svom bivšem klubu je reako:

- Nikada nisam ni smatrao da je Milan u krizi. Šest godina proveo sam u tom klubu i znam da su još uvijek vrlo jak protivnik u Europi – poručuje 27-godišnji Brazilac, koji se vrlo srdačno pozdravio sa svojim bivšim suigračima uoči dvoboja i nakon njega.

- Razmijenio sam dva dresa, jedan s Ambrosinijem i jedan s Inzaghijem – otkrio je na kraju Kaka.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika