22.10.2009. / 12:38

Autor: Andrea Belin

Ekskluzivne Jimmy Choo cipele od 14. studenog u H&M-u

Za manje od mjesec dana luksuzni modni dodaci britanskog dizajnera biti će dostupni svim ženama u trgovinama poznatog švedskog modnog lanca

Luksuzne cipele u H&M trgovinama će biti po niskoj cijeniLuksuzne cipele u H&M trgovinama će biti po niskoj cijeniKao što su svojedobno i najavljivali, čelni ljudi švedskog modnog lanca Hennes & Mauritz (H&M), za manje od mjesec dana na njihovim policama naći će se cipele poznatog dizajnera Jimmy Chooa.

Osim cipela, sve zaljubljenice Jimmy Chooa po povoljnim cijenama moći će kupiti odjeću i ostale modne dodatke, primjerice torbice, remenje i nakit.

Nova kolekcija prodavati će se od 14. studenog ove godine u dvjestotinjak trgovina diljem svijeta.
"Privilegija je dizajnirati ovakvu kolekciju. Jimmy Choo za H&M donosi sofisticiranu, pristupačnu i glamuroznu kolekciju- savršene komade odjeće kao stvorene za tulume", kazala je Tamarom Mellon, jedna od osnivačica ove svjetski poznate tvrtke.

Inače, s modnom kućom H&M surađivali su već mnogi slavni dizajneri, primjerice Karl Lagerfeld, Victor & Rolf, Roberto Cavalli, Stella McCartney i Comme des Garcons.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika