22.10.2009. / 14:07

Autor: Andrea Belin

Maja Petrin otkriva: Kako sam izbjegla smrt

Kazališna glumica je priznala kako je u tom nesretnom trenutku bila uvjerena da je riječ o virozi. Sve je počelo u noći sa srijede na četvrtak kada ju je probudila jaka bol u prsima i leđima

Maja PetrinMaja PetrinZa tridesetsedmogodišnju kazališnu glumicu Maju Petrin ovo je izuzetno teško razdoblje u životu. Samohrana majka dvanaestogodišnje djevojčice Petre je, podsjetimo, prošli tjedan doživjela srčani udar.

Iako se još uvijek nalazi u zagrebačkoj bolnici "Sestre Milosrdnice", Petra je uvjerena da će se sljedeće godine vratiti na scenu.

Za jedan ženski magazin je priznala kako je u tom nesretnom trenutku bila uvjerena da je riječ o virozi.

Sve je počelo u noći sa srijede na četvrtak kada ju je iz sna probudila jaka bol u prsima i leđima. S obzirom da je i povraćala, skoro cijelu noć je provela na toaletu.

Tek ujutro je njezina majka Marija nazvala Hitnu pomoć, no niti dežurni liječnik nije pomišljao da bi se moglo raditi o infarktu pa joj je savjetovao da se ostane odmarati kod kuće.

Međutim, Maja se osjećala jako loše i na kraju je na nagovor majke i njezine prijateljice potražila liječničku pomoć.

Nakon pregleda u bolnici, koji je trajao poprilično dugo, liječnici su joj priopćili da joj je srce u lošem stanju te da je u bolnicu stigla u posljednji trenutak da joj spase život.

Vezane vijesti

Muamba samostalno hoda po londonskoj bolnici

Muamba samostalno hoda po londonskoj bolnici

Menadžer engleskog nogometnog kluba Bolton, Owen Coyle, potvrdio je za engleske medije da njegov igrač Farbice Muamba nastavlja s čudesnim oporavkom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika