22.10.2009. / 15:35

Autor: Andrea Belin

I Slavica Ecclestone rezervirala VIP ložu za Halidov koncert

Pjevač kaže da osjeća veliku odgovornost i pritisak jer ne želi razočarati brojnu publiku. Upravo zbog toga na oba koncerta podršku će mu pružiti supruga Seida i sin Dino

Halid Bešlić će u zagrebačkoj Areni održati dva koncertaHalid Bešlić će u zagrebačkoj Areni održati dva koncertaSvi obožavatelji Halida Bešlića u Hrvatskoj s nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će se njihov omiljeni pjevač pojaviti na pozornici zagrebačke Arene. Upravo zbog ogromne zainteresiranosti publike, Halid se uoči dva koncerta u Zagrebu (petak i subota), ne osjeća baš najbolje.

"Ja ne znam šta je ovo. Ovo je kaos. Telefon, jednostavno, ne prestaje zvoniti. Ljudi zovu sa svih strana", kazao je pjevač i dodao kako mu zaista nije svejedno izaći pred toliku publiku. Osjeća veliku odgovornost i pritisak jer ne želi razočarati publiku.

Inače, na oba koncerta podršku će mu pružiti supruga Seida i sin Dino.

Podsjetimo, ulaznice za oba koncerta rasprodane su brzinom svjetlosti. Prvom čovjeku Zagreba Milanu Bandiću na koncertu će se pridružiti kompletna Gradska uprava. Slavica Ecclestone je također rezervirala VIP mjesto.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika