22.10.2009. / 17:30

Autor: Totalsport

Kranjčar: Osjećam se kao da sam došao doma

Mjesečni magazin Tottenham Hotspur donosi u izdanju rujna, između ostaloga, i razgovor s novim pojačanjem kluba, hrvatskim nogometnim reprezentativcem Nikom Kranjčarom...

Niko KranjčarNiko KranjčarNakon uvoda, gdje je novinar napisao da je 25-godišnji Hrvat pravo pojačanje kluba sa White Hart Lanea, Zagrepčanin je rekao:

- Moji ciljevi se ne mijenjaju, iako sam promijenio klub. Uvijek sam stajao u službi kluba, a tako će biti i u Tottenhamu. Razlika je u tome što je Tottenham ipak ambiciozniji od nekadašnjeg kluba, pa su tako obveze veće, kao i odgovornost. U svakom treningu se moram nametnuti, u svakoj utakmici moram izgarati - rekao je Niko Kranjčar.

Niko je odmah dao do znanja kako mu je jasno da nije siguran u momčadi.

- Moram se boriti za svoje mjesto u veznom redu i u prvih jedanaest. Konkurencija je jaka, nadmetanje će trajati od trenutka kada sam došao do kraja sezone. Spreman sam za to.

Potom je Kranjčar progovorio o kultu Tottenhama.

- U dresu Portsmoutha sam nekoliko puta igrao na White Hart Laneu i uvijek je to bio poseban gušt. Gledao sam i svoje prijatelje u dresu Tottenhama, Luku Modrića i Vedrana Ćorluku, i moglo se osjetiti s koliko strasti igraju za ovu momčad.

Za kraj se Kranjčar "opustio" i komparirao dolazak u Tottenham s dolaskom - doma.

- Stvarno se osjećam kao da sam došao doma. S Ćorlukom i Modrićem sam jako povezan, igrao sam ranije s Defoeom i Crouchom, Redknapp me trenirao. Redknapp je, inače, imao ogroman utjecaj na moju karijeru. Lagano me ubacivao u vatru Premiershipa, ali isto tako brzo pokazao da vjeruje u mene. Eto, zbog svega toga je Tottenham poput mog vlastitog doma - zaključio je Niko.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika